user_mobilelogo
Image Alt

TEMPLOM, PLÉBÁNIA, KÖZÖSSÉGI HÁZ

NAGYKOVÁCSI - TERV: 2006, KÉT ÉPÜLET KÉSZ (2018)

View more

Református templom, plébánia, közösségi ház és udvar. Ónodi Szabó Lajos építész irodájában készült meghívásos pályázatra az épületegyüttes terve 2006-ban. A templom és a plébánia már áll. (2018)

Image Alt szöveg????

TEMPLOMTORONY

CSOMORTÁN, CSÍKSOMLYÓ MELLETT, 1993

View more

Gergely István „Tiszti” plébános vezetésével Csomortán közössége az 1980-as években a tiltás és szegénység ellenére templomot épített,. A már akkor elkészített alapra 1993-ban épülhetett föl a templomtorony.

Image Alt szöveg????

TEMPLOM BŐVÍTÉSE

BUDAPEST XII, BÖSZÖRMÉNYI ÚT - 2017

View more

A budapesti Böszörményi úti templom (régen szórakozóhely) legújabb felújításának, átalakításának és bővítésének részeként készült a kétirányú gerendázatot mintázó, kazettás födémterv.

Image Alt

TEMPLOMTERV

CSÖMÖR - TERV: 2014, ÉPÍTŐRE VÁR, BÁRHOL...

View more

A református templom pályázatra benyújtott terve a bonyolult kiírás minden elemét figyelembe vette.

Esztergom vár

FEHÉR TORONY VÉDŐTETŐ

ESZTERGOM, VÁR, 2009

View more

A Magyar Nemzeti Múzeum Esztergomi Vármúzeuma megbízást adott a Várhegy déli részén álló ún. Fehér torony teraszfelületének védelmére építendő tető terveinek elkészítésére. A kilá-tó-terasz állandó beázása jóvátehetetlen károkat okozhat az alatta levő, Vitéz János féle ’studiolo’ Botticelli által készített freskóján.

Image Alt szöveg????

ZARÁNDOK KÁPOLNA, GYIMESI SZOROS

SZENT LÁSZLÓ KÁPOLNA - 2007, ÉPÍTŐRE VÁR, BÁRHOL...

View more

Gyimesfelsőlok felett, A Szép-Havason, „Szent László útján”, ahol a csángók Csíksomlyóra jártak-járnak újra, a rom-alapra terveztem Gergely István „Tiszti” csobotfalvi plébános kérésére a zarándok kápolnát. A kápolna bármely zarándokútvonalon felépíthető. Ide végül más tervezővel kör alaprajzú épületet terveztettek.

Cserhátsurány plébánia

PLÉBÁNIA TERVE

CSERHÁTSURÁNY - 2014-2017, ÉPÍTÉSRE VÁR

View more

A terv a Cserhátsurányi Római Katolikus Egyházközösség részéről, Vagyóczki József esperes megbízásából készült. A műemlék templomtól szerényen elhúzódó földszintes plébánia téli használatú kápolnát, többfunkciós közösségi tereket és szálláshelyet is tartalmaz.

sidebar2

logo2 haz